ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Otograpi Long Shirt Oversized



 Feeling playful and in the mood to stand out? Than make sure to get this Autographed Oversized shirt! Not only can you wear it out with a pair of boyfriend styled jeans with your hair in a bun and go after a casual, free, eccentric look. This versatile piece can double as a shirt dress to play on your feminine, demure, and coy side. Either style is perfect for everyday wear and this shirt is perfect for the woman who is searching for a new go-to in her wardrobe.

  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Panjang Leungeun Baju: satengah Sleeved
  • pola: seni diideuan
  • kerah: Kerah Hurungkeun-handap
  • style: sederhana
  • Sandi: Bodas, hideung

ukurangrapik

ukuran

panjang

Bust

leungeun baju

taktak

nyapu

hiji Ukuran

104cm

124cm

31cm

40cm

136cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!