Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Otograpi Long Shirt Oversized

 

  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Panjang Leungeun Baju: Half Sleeved
  • pola: seni diideuan
  • kerah: Kerah Hurungkeun-handap
  • style: sederhana
  • Sandi: Bodas, hideung

Hiji Ukuran: Panjang: 104cm, Bust: 124cm, Sleeve: 31cm, Shoulder: 40cm, Sweep: 136cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!