Bulu liar baju haneut Oversized

 

Ieu Wild Bulu Oversized Pullover baju haneut nyaéta lawon broadcloth dijieun kalayan hiji bolong ultra-comfy of poliéster, asétat, sarta katun. Na pola bulu alam-diideuan nyampurnakeun katingal tomboyish liar Anjeun.

  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • kerah: O-beuheung
  • Type lawon: Broadcloth
  • bahan: Poliéster, asétat, Kapas
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Pola Tipe: nyitak
  • bahan: Poliéster, Kapas
  • pola:alam diideuan

 

 ukuran--(cm)

Bust

cangkeng

Cuff

 leungeun baju

panjang

taktak

salah ukuran

140

140

28

47

70

58

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!