Alam diideuan Baby Blue Maxi Kalong



 

  • bahan: Linen & Kapas
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • Kalawan kantong:nuhun
  • Neckline: O-beuheung
  • pola: Floral and Bird Prints
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Waistline: asli



ukuran Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) panjangna rok (cm)
bebas 156 140 125

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!