ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Deui Button Split Ditambah Ukuran Maxi Kalong



 

  • Dresses Panjang:Maxi (ankle-Panjang)
  • style: panenan taun
  • Hiasan: tombol
  • Silhouette: leupas
  • Panjang Leungeun Baju:pendek
  • Leungeun baju Style:biasa
  • bahan: kapas
  • Neckline: O-beuheung

ukurangrapik

ukuran

Bust

leungeun baju

Lenght

gede

110cm

27.5cm

116cm

XL

115cm

28.5cm

118cm

XXL

120cm

29.5cm

120cm

3XL

125cm

30.5cm

122cm

4XL

130cm

31.5cm

124cm

5XL

135cm

32.5cm

126cm

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!