Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

obral

Logor calana panjang Kabogoh Harem

Some days are meant for denim and these jeans have a unique style and ultra comfortable fit. You'll be the coolest girl on the block in these loose-fitting, faded and worn looking harem trousers. 

Amplify your street style by adding some combat boots and your favorite 90's concert t-shirt to these baggy harem trousers. Or go Grunge with a faded tee and hoodie. You can also sweeten it up with a flowery hippie tank top, Birkenstock sandals and put some flowers in your hair. You can express yourself in so many ways! Be comfortable, cool and stylish throughout your day, hanging at the park, chilling at the coffee shop or working in the garden. Our loose fitting denim harem trousers are available in Light Blue or Dark Blue. One size, see measurements below.

spésifikasi:

  • bahan: kapas
  • panjang: Lengkep
  • Type fit: leupas
  • Bahan: Kapas
  • Type lawon: denim
  • Panutupanana Tipe: cangkéng elastis
  • Pola Tipe: padet
  • Cangkéng Tipe: pertengahan

Hiji Ukuran: cangkéng: 70-108cm Hip: 132cm pingping: 66cm Pedet: 40cm Lenght: 83cm Crotch: 51cm

 


taille Haute jeans jeans taille Haute awéwé highwaiste jeans awéwé tinggi jeans waisted feminina rasgada Akang femme langsing Akang taille Haute kumbuh jeans apparel jeans awéwé usum cangkéng luhur jeans ceking pantalones vaqueros de mujer de invierno jeans kabogoh keur jeans awéwé femme 2016 nouveaute womens jeans elastis cangkéng denim pantalones mujer broeken awéwé Akang langsing femme jeans jeans cangkéng luhur kalawan jeans sulaman feminino haneut jeans awéwé pantalon taille Haute femme Akang denim jeans womens jeans kabogoh cangkéng jeans tinggi awéwé jeans nyorong up jeans ripped jeans pikeun awéwé cangkéng luhur jeans kabogoh keur awéwé hideung jeans awéwé jeans haneut jeans jeans ceking awéwé jeans awéwé jeans ripped jeans Akang femme mom jeans jeans femme kumbuh kolor apparel denim jeans feminino pantalon vaqueros femme mujer broek vrouwen handap calana awéwé 2016 calana leg pantalon cuir femme calana cangkéng luhur awéwé calana calana panjang calana olahraga awéwé awéwé awéwé sweatpants awéwé olahraga calana calana sequin pantalon es de vestir mujer calana leupas for jeung calana awéwé palazzo calana Capri awéwé broeken dames awéwé calana panjang calana panjang olahraga awéwé calana kulit calana hideung pantalones deportivos mujer broeken calana militér awéwé pantalon calana femme lega leg camuflage harem calana kesang kulit calana awéwé womens calana kamuflase logor calana awéwé awéwé calana spodnie damskie calana harem jogging calana keur awéwé sweatpants awéwé renda up calana kulit usum calana panjang calana leupas kulit calana awéwé calana panjang calana panjang awéwé calana usum calana pantalones mujer calana harem awéwé sweatpants lega calana calana leg kamuflase tentara usum awéwé toyouth leggings pantaloni joggers Donna awéwé jeans kargo femme calana awéwé sarouel potong flare calana pantalon femme taille Haute broeken awéwé kamuflaj twotwinstyle womens calana tingali ngaliwatan calana calca feminina potong femini

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Ngagantian, Balik deui & Refunds:

  • Pikeun balik item nu mangga buka kaca balik / bursa kami dihttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Ieu mangrupakeun bagian wajib tina prosés pikeun ngirim gambar anu ruksak / rusak item. Ieu bakal greatly mantuan lamun ngirimkeun gambar jelas tina cacad nu.
  • Mun item nu teu faulty sarta anjeun bisa kalayan gampang hayang ngarobah deui kusabab ukuran / warna atawa disliking ka item eta, eta tiasa balik sakali. nasabah anu akuntabel mayar nu pengiriman barang mulang, nanganan ogé biaya restocking.
  • Perhatikeun: kami geus disebutkeun kabeh sizing rinci dina unggal link produk kalawan ukuran pasti di centimeter, mangga parios ieu sateuacan nempatkeun urutan jeung ulah unhappiness wae saterusna.
  • sistim kontrol kualitas urang pisan dipercaya, tapi insiden aral bisa kajadian. Dina kasus warna salah atawa ukuranana, geura wartosan rojongan customer, ogé nyadiakeun kami jeung gambar tina item pikeun ngabéréskeun masalah pas mungkin.
  • Terus di pikiran nu urang ngirim & alamat balik beda- beda tergantung kana nagara anjeun sarta stock. Ku kituna, urang niatna nyarankeun nu nuturkeun prosés dina sistem manajemen balik kami salaku sakabeh rinci, alamat balik sarta parentah bakal sadia dina sistem manajemen mulang.
  • Dina kasus dipaké, dikumbah, ruksak atawa modifikasi séjén ti kaayaan aslina tina item eta, urang moal bisa ngajamin hasil Swift. Kawijakan balik mastikeun nyatakeun kaayaan ieu salaku bagian tina kawijakan item mulang. Sagala item tanpa kaayaan aslina sapanjang kalawan bungkusan moal ditarima.
  • Paké pilihan pengiriman barang dilacak cheapest sadia di nagara Anjeun. Dina kasus hiji item keur withheld di adat, urang teu nanggungjawaban kana sadaya mayar keur tugas pajak / impor item nu dimaksud.
  • Pikeun kawijakan balik, Anjeun kudu nyebut dina pakét salaku "Panéangan anjeun Produk 0 $ Niley".
  • Pikeun naon pembatalan tina item, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 12 jam tina panempatan tina urutan. Item sakali shipped teu bisa dibatalkeun.
  • A ngabalikeun duit ngan bisa dikaluarkeun mun item nu geus balik kalayan packing aslina sarta kaayaan undamaged. A henteu nyukcruk kudu disadiakeun janten layak pikeun refunds.
  • Ngabalikeun duit keur ulang imbursed gumantung kana customer metoda pembayaran awal milih nalika nyieun ordo. Paypal ngabalikeun duit dijieun dina dinten anu sami narima item deui dina alamat balik kami disadiakeun nu bisa rupa-rupa gumantung kana lokasi customer pikeun ngindarkeun beaya pengiriman barang anu luhur. Refunds Card kiridit nyokot sabudeureun 10-15 poé umum sakumaha ieu dawam waktos bank pikeun refunds.
  • A fee restocking bakal deducted keur unggal balik / bursa / ngagantian tapi henteu leuwih ti 25% tina total jumlah urutan.


Tim rojongan urang téh salawasna siap mempermudah konsumén. Anjeun bisa kalayan gampang perlu nganggo "Taros Kami" kaca keur queries sagala, sarta kami bakal jadi delighted pikeun mantuan Anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!