ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Jacquard Chinese Dress



 Feel relaxed and regal in this Chinese inspired dress. Loose fitting and flowy, you won’t have a problem feeling serene and cozy once you put it on. It’s bustled bottom brings shape and personality to this long hanging dress. Wear it out to a get together, to an intimate dinner for two, or taking a walk at the park. This dress has the versatility to be able to worn out on any occasion!  

  • bahan: kapas
  • style: panenan taun
  • Silhouette: leupas
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • pola: Jacquard
  • Sandi: Black, Red, Green, Purple

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

taktak

leungeun baju

hiji Ukuran

125cm

114cm

40cm

57cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!