ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Bat leungeun baju Leupas kaos oblong | Lotus



  • bahan: Rayon, poliéster
  • style: sederhana
  • Type lawon: Worsted
  • Panjang Leungeun Baju: tilu Kuartal
  • pola: padet
  • kerah: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Sandi: Pink, Khaki

ukuran:

Panjang: 58cm, Bust: 130cm, Shouder: 64cm, leungeun baju: 20cm, Cuff: 52cm

Tank: Panjang: 52cm, Bust: 94cm


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!