ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Kasual Zen Oversized Kapas Kalong



 

Euweuh Sigana sexier ti literati diasah di formulir seni! Anu dibédakeun katingal acan ampir paria tiasa lengkep jeung kasual Kapas Kaos Oversized. Kalawan sleeves batwing na nu bisa digulung deui, anjeun tiasa ngagem pakéan ieu masihan anjeun katingal rileks sarta alam.

 

  • bahan:kapas
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • warna: Héjo, Yellow, Ungu, kulawu, bodas, kulawu poék

 

Panjang = 118cm Bust = 160cm hem = 164cm



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!