Hideung Oversized baju haneut Kalong Jeung Batwing sleeves



spésifikasi:

bahan: poliéster
style: panenan taun
Silhouette: leupas
Pola Tipe: padet
Panjang Leungeun Baju: pinuh
panjang: Pertengahan Pedet
Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
Waistline: asli
Neckline: O-beuheung



Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!