ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Batwing leungeun baju Retro Floral dresses

 

 

  • bahan: Sutra, rupa-rupa
  • Silhouette: leupas
  • pola:Florals & Print
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • style: retro
  • kerah: beuheung babak
  • Leungeun baju: bat leungeun baju

Hiji Ukuran: panjang 120cm,Bust 128cm, Taktak Jalan 43cm,leungeun baju 48cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!