ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Batwing sleeves Asymetrical linen Kalong



Kadangkala kesederhanaan teh pilihan paling éndah. Urang dimimitian ku lawon lemes linen, anu warna jero euyeub, sarta rarancang serbaguna leupas. sésana téh nepi ka anjeun. Ukuran, wangun, sarta dangong unik anjeun téh naon méré kahirupan jeung originalitas kana pakéan hip linen kasual ieu. Awéwé anu dinamis tur kantos-ngarobah. Ngawenangkeun pakéan ieu jadi Anjeun kanvas jeung invent cara anyar pikeun jadi anjeun. Tambahkeun sababaraha manik, a ngagantung hat warni tur clogs pikeun hippie katingal playful. A sal beureum caang kalawan kacamata hideung badag nyiptakeun tampilan keuna na misterius. Atawa ngan buang pakéan ieu dina leuwih swimsuit anjeun sarta kantor ka pantai jeung buku. Gaduh fun Ngalanglang diri dina serat alam pakéan spring linen tambahan serbaguna urang. Hiji leupas sarta lega pas tambahan pikeun awéwé gedé jeung leutik. Hiji ukuranana. Sadia dina dua kelir: Ungu na Jujube Beureum

 

 

  • bahan: Linen, Kapas
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pola Tipe: padet
  • style: panenan taun
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • lawon: Katun 30%, linen 70%
  • ukuran: hiji ukuran

Hiji Ukuran: panjang 100cm, Bust 164cm, taktak 41cm, leungeun baju 40cm, cuff 37cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!