Batwing sleeves Button-Up Shirt



 

  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • kerah: Kerah Hurungkeun-handap
  • bahan: 70% Ramie, 30% Cotton
  • Type lawon: ranginang
  • style: sederhana
  • Panjang Leungeun Baju: tilu Kuartal

 

  • One Size   Bust: 154cm  Length: 62cm  Sleeve Length: 46cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!