ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Batwing sleeves Floral Sutra blus

Tilu kecap nerangkeun kieu Batwing sleeves Floral Sutra blus; basajan, stylish sareng nyaman. Kaéndahan blus ieu perenahna dina rarancang intricate na nu geus diteundeun di minimum barest.

blus Ieu ukuran hiji fits sadayana, ditambah ukuran luhur. Mibanda neckline buleud jeung sleeves batwing dipigawé nicely. Ends luhur is rada impressive. Di hareup, éta bakal eureun ngan sabudeureun laps, bari eta ngalegaan leuwih handap dina tukang.

The floral prints on luhur is dina diri hiji pagawean alus teuing. The pola floral of adun biru jeung héjo seamlessly jeung warna off-bodas tina luhur. Hal ieu méré blus ka hiji banding hébat.

blus ka dijieunna tina sutra nu ensures durability na. Ieu bisa dipaké pikeun sagala kasual outing lamun dipasangkeun rightly kalayan potongan séjénna ngeunaan pakéan. blus Ieu bakal gaduh Anjeun pilari classy tur anggun

 


  • Leungeun baju: sleeves pondok
  • pola: floral
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • lawon: Sutra 100%
  • style: Kasual, Vintage

ukuran

Hiji Ukuran: Panjang: 60-90cm, Bust: 200cm, Taktak naleungeun baju: 44cm, Cuff: 26cm


 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!