ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Beige na Blue linen Kalong Jeung prints Floral

Tingali jeung ngarasa hébat nalika maké pakéan linen Maxi biru jeung beige ieu.

Gaya vintage na zen prints ngadamel ieu pakéan leupas salah sahiji favorit urang. Ankle-panjang kalawan cut o-beuheung, éta bisa dipaké salaku pakéan kasual atawa pakéan kaos lamun dipasangkeun kalayan leggings. Buang dina sal linen na loafers linen keur katingal zen pamungkas.

  • Bahan: Kapas na linen
  • Silhouette: lempeng
  • Pakéan Panjang: ankle-Panjang

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Panjangna: 125 cm, Bust 140 cm

 

 

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!