ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Beige Ruffled linen Cardigan



 

  • Leungeun baju: pinuh
  • panutupanana: Buka Stitch
  • kerah: Kerah Hurungkeun-handap
  • style: panenan taun
  • bahan: kaen nu digawe ti rami

Cinta gaya ieu? Nempo cardigan ieu Hideung Ieuh

 

ukuran Cross Taktak (cm) Dada Width (cm) Awak Panjang (cm) Leungeun baju Panjang (cm) Cuff / leungeun baju Bubuka (cm)
hiji Ukuran 38 100 128 57 26

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!