Murni beige linen Shirt



spésifikasi:

bahan:Katun sarta linen adun
style:sederhana
Type lawon:Broadcloth
Leungeun baju:pinuh
kerah:O-beuheung
Leungeun baju Style:Batwing

Ukuran: Dina ukuran

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun

Ukuran / cm taktak Panjang Leungeun Baju Bust kaos Panjang
bebas 84 24 152 67-82

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!