ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Beige Buttoned Up linen Shirt



Masangkeun kaos linen ieu beige kalayan sagala layung sarta tank-top dasar sarta anjeun alus mun balik! Leupas pas, digulung nepi sleeves na warna murni baris nyadiakeun Anjeun sareng hiji tampilan zen kasual.

 

  • lawon: Linen + katun
  • warna: beige
  • ukuran: Salah ukuran

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

leungeun baju

hiji Ukuran

96cm

112cm

48cm (3 / 4)


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!