ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Beige Buttoned Up linen Shirt



 Pair this beige linen shirt with any bottoms and a basic tank-top and you're good to go! Loose fit, rolled up sleeves and pure color will provide you with a casual zen look.

 

  • lawon: Linen + katun
  • warna: beige
  • ukuran: Salah ukuran

ukurangrapik

ukuran

Lenght

Bust

leungeun baju

hiji Ukuran

96cm

112cm

48cm (3 / 4)


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!