ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Burung edan Kembang Vintage Midi Kalong

The secret to pulling a stunning yet elegant appearance lies in unleashing your passion for trendy things that catch your fancy. This Chinese style loose-fitting dress unleashes your Girl Gorgeous side with a wonderful blend of floral and bird print patterns. Deck yourself in this nature-inspired Birds and Flowers Vintage Midi Dress to accentuate your sophisticated yet nature-loving personality. Match the eye-grabbing designs of this loose dress with trendy vintage shoes. Let the multi-color patterns mirror your every movement and style as you move comfortably in this beautiful Chinese mid-calf dress.

  • bahan: Katun, linen
  • style: Gaya Cina
  • Silhouette: leupas
  • pola: nyitak
  • Panjang Leungeun Baju: tilu Kuartal
  • Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung

ukuran:

ukuran panjang taktak Bust imah
hiji ukuran 121 - 128 116

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!