ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Kaos Grunge estetika baju haneut



 

 

  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • kerah: O-beuheung
  • Pola Tipe: belang
  • Type lawon: Broadcloth
  • bahan: kapas
  • Leungeun baju Style: biasa
  • tipe pola: belang



 

 ukuran--(cm)

Bust

imah

Shouléta

 leungeun baju

panjang

Cuff

salah ukuran

130

-

60

45

80 / 82

-

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!