Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Hideung Putih O-beuheung Kapas Kalong

 

Pikeun katingal stylish anu masih mangrupa gampang mun teu ngagem, coba cocog pakéan ieu staples pacilingan favorit anjeun sarta lalajo huluna balikkeun. Potong asymmetrical pakéan ieu bakal nyorot jeung ngolo-ngolo awak anjeun dina sagala tempat katuhu.

Hal ieu kacida serbaguna mun teu ngagem di kantor, nepi ka mall atawa salaku loungewear Srimanganti.

 

 

  • Silhouette: asymmetrical
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang
  • Gaya: kasual
  • Bahan: poliéster na Kapas

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!