ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung Putih Plaid linen Kaos kalawan kantong



pakéan linen artsy Ieu kasual explores dualitas dua pola belang hideung bodas béda. A print plaid lega di sisi kénca jelas beda jeung pinter pilari stripes nangtung ipis dina sisi katuhu reminding kami tina dualitas jero urang. Kantong tambahan badag nu super cool na ngaleungitkeun butuh mawa dompet hiji. Jadi loba gaya sarta leupas ngarasakeun nyaman. Anjeun meunang eta sadayana di ieu baju linen kasual Srimanganti kalawan beuheung V, sleeves Bat Wing, sarta ipis cangkéng sash. A sapasang sapatu selop embroidered na ranté kongkorong emas hipu mawa sababaraha softness mun pilari pakéan spring kasual seukeut ieu. Atawa anjeun bisa nyieun leuwih ti hiji gaya jalan kalawan pasangan sneakers Converse. Naon maneh ngagem eta kalawan ngan pastikeun patandingan jero anjeun luar anjeun.

  • bahan: Linen, Kapas
  • style: panenan taun
  • Hiasan: kantong
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Neckline: V-beuheung
  • usum: cinyusu

Hiji Ukuran: Panjang: 114-116cm, Bust: 170cm, taktak sarta sleeves: 61cm.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!