ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Grunge Style Plaid Shirt Kalong



Kaos Kaos Oversized nu pangalusna lamun datang ka Pergaulan jeung cocog. Sadia dina rarancang plaid hideung bodas, pakéan kaos leupas nyaman kieu bisa loyog sareng pasangan anjeun favorit di sapatu ankle, jaket denim ripped sarta hat pikeun ngurangan grunge katingal.

Kantong samping merenah dina pakéan nu oge gede pikeun kenop anjeun, dompét leutik atawa telepon ngan bisi anjeun teu hayang nyangking dompet atawa kantong. Nyokot ukuranana gedé lamun Anjeun keur pilari fit oversized leupas!

Sadia ti Petite kana ukuranana tambah, ti S mun 5XL pikeun nyocogkeun awéwé sadaya pigura.

  • Pakéan Panjang: Pertengahan Pedet
  • Pola Tipe: Plaid
  • style: sederhana
  • Neckline: Kerah Hurungkeun-handap

 

ukurangrapik

 ukuran

taktak

Bust

leungeun baju

panjang

leutik

39cm

95cm

59cm

116cm

medium

40cm

100cm

60cm

118cm

gede

42cm

105cm

60cm

120cm

XL

43cm

110cm

61cm

122cm

2XL

44cm

115cm

61cm

124cm

3XL

45cm

120cm

62cm

126cm

4XL

47cm

125cm

62cm

128cm

5XL

48cm

130cm

63cm

130cm


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!