Hideung bodas Polka titik-titik Oversized Kalong Jeung pos

Tingali sarta ngarasa nyaman di ieu baju baju haneut hideung oversized kalawan titik-titik polka prints. pakéan baju haneut ieu bakal janten pokok hébat dina pacilingan Anjeun. Masangkeun deui kalawan leggings favorit, kutang, cardigans, jaket, jeung scarves Anjeun.

Nyapasangkeun eta kalawan sneakers, rumah susun, sendal komo flip flop bakal jadi teuing hébat. Mun rék accessorize dinya, asesoris badag tur chunky pasti bakal nyieun leuwih boho tur unik.

The leupas pas beautifully bakal ngolo-ngolo sagala jenis awak. Nambahkeun hiji kana karanjang anjeun kiwari.

 

  • Bahan: Kapas na poliéster
  • Gaya: kasual
  • Silhouette: asymmetrical
  • Pola Tipe: Polka Dot

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!