ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung Putih belang Ditambah Ukuran baju haneut Kalong



 Available in sizes small to 5xl, this oversized sweater dress is the ultimate expression of style and comfort combined. The long sleeves and loose fit will keep you comfy as you move through your day. Batwing sleeves and black and white stripes will compliment most of your basic bottoms and accessories. Very versatile, you can pair it with your favorite jeans, hats, bags, and shoes.



  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • Panjang Leungeun Baju: pinuh
  • Neckline: O-beuheung
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli

 

ukurangrapik

ukuran

Bust

leungeun baju

panjang

 

 

 

 

S

113cm

72cm

132cm

M

118cm

73cm

133cm

L

123cm

74cm

134cm

XL

128cm

75cm

135cm

XXL

133cm

76cm

136cm

3XL

138cm

77cm

137cm

4XL

143cm

78cm

138cm

5XL

148cm

79cm

139cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!