ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung & Blue denim Gemblengna Kalong



denim patchwork Ieu sakabéh pakéan téh delight pacilingan. Uniquely dirancang kalayan denim jeung poliéster, nu ngagabungkeun méré hiji outlook anca. Warna hideung biru jeung desain unik mangrupakeun pernyataan fashion utama pikeun awéwé anu stylish, sarta dina waktos anu sareng paduli kanyamanan. Pikeun cater pikeun awéwé sahiji jenis badan béda ieu,sakabéh pakéan denimasalna di lima ukuran béda mimitian ti M-3XL.

 

Fitur:Cascading Ruffle
Silhouette:asymmetrical
usum:usum panas
style:sederhana
Panjang Leungeun Baju:Sleeveless
Waistline:kekaisaran
bahan:Poliéster, asétat
Pola Tipe:padet

 

Ngukur ukuranana dina cm

Ukuran (cm) bust panjang
M 92 135
L 95 135
XL 98 135
2XL 102 136
3XL 108 137
 

Ngukur ukuranana dina inci

Ukuran (inci) bust panjang
M 36.2 53.2
L 37.4 53.2
XL 38.6 53.2
2XL 40.2 53.6
3XL 42.6 54.0

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!