ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung denim Gemblengna Jumpsuit



The sakabéh jumpsuit hideung mangrupakeun tambahan hébat kana kempelan maké kasual sagala awéwé sarta bisa dipaké dina rupa-rupa kaayaan anu kaasup kaping atanapi nalika ngadatangan babaturan. gaya na ensures sangkan maneh nangtung kaluar anjeun ngagem eta bari bade ngeunaan bisnis poean Anjeun. Ieu oge yakin pikeun nambahkeun sababaraha gaya dinamis jeung naon anjeun gaduh dina papakéan anjeun geus.

sakabéh ieu dijieun ku pola padet tur asalna di hideung. Salaku misalna, eta ngajadikeun hiji iringan gede pikeun kaos atanapi blus datang dina bentuk béda kaasup patterned, belang atanapi malah dotted.Ieunawarkeun wearers nu versatility nyampur sababaraha kelir babarengan. Ieu bisa dipaké leuwih tipena béda baju mimitian ti kaos frilly ka blus armless. gaya jumpsuit na ogé nawarkeun wearers kamampuhan pikeun ngagem hal Srimanganti sarta classy, ​​bari teu kabawa teuing restrictive.

Dijieun kalayan bahan denim kualitas luhur, anu sakabéh jumpsuit hideung nyadiakeun wearers kalayan boh ruggedness sarta kanyamanan tina denim, sahingga cocog pikeun pamakéan sakumaha maké sapopoé. The denim katingal oge pastikeun compliment tipe naon tina bahan eta dipaké leuwih.

Kalawan na biasa-tipe pas, dina sakabéh jumpsuit hideung téh pasti pikeun nyocogkeun leuwih rupa-rupa ukuran awak jeung wangun bari tetep panahan ngarasakeun stylish na. Datang dina ukuran béda kaasup S, M, na L. Ieu oge pas katuhu pikeun mastikeun anjeun mikaresep tingkat luhur kanyamanan anjeun mindahkeun ngeunaan di jumpsuit anyar ieu!

 
  taktak
(cm)
bujur
(cm)
Ukuran cangkéng (cm) Lenght
XS - - - - -
S - 90 66 137 -
M - 94 70 138 -
L - 98 74 139 -

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!