ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung Floral Chiffon Maxi Kalong



 

Lamun Anjeun keur pilari pakéan dramatis, layeut tur pinuh kahayang acan canggih pikeun kasempetan formal atawa semi-formal, lajeng ieu The Hiji. ieu baju geus pisan panggih lamun datang ka putting babarengan hiji kombinasi panon-catching. Ieu nyarupaan adun sampurna sheerness na sexiness kalawan catetan toned-handap klasik kusabab warna ungu jero embellished kalawan pola floral. The dress`s layering méré salah sahiji jenis éfék, anu dieunakeun hideung underneath bakal "tetep anjeun aman" kalayan henteu némbongkeun teuing kulit, sarta dina luhureun éta, sheer lapisan jeung pola kembang ngawengku leungeun anjeun tur neraskeun sadaya jalan ka taneuh moal nyadiakeun Anjeun sareng katingal kandel spektakuler. The A-garis bentukna ieu suiting pikeun kalolobaan awéwé dijieun keur kaperluan emphasizing nu waistline ipis jeung panutup O-beuheung na di sheer, pola kembang dirancang taliti panyorot neckline geulis anjeun. deui nyaeta carita ku sorangan, kalawan sababaraha cut-beluk na di jéntré rencanana sarta ditempatkeun tombol bringing perhatian ka hiji bagian mahiwal awak, nyieun baju unik tur flirty.

 

 


S Panjang 128 CM, Bust 84CM, ninggang 68 CM
M Panjang 129 CM, Bust 88 CM, ninggang 72 CM
L Panjang 130 CM, Bust 92 CM, ninggang 76 CM

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!