Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Hideung Kembang Embroidered Maxi Kalong

 

Lamun hayang kasampak diteundeun deui stylish duanana dina waktu nu bareng, nyokot fun ieu sareng leupas pas pakéan embroidered kembang hideung.

Pola geometric nambahan senang jeung pulas metot kana pakéan basajan tur sederhana ieu. Masangkeun deui kalayan sapatu Anjeun favorit ankle, platform, sarta sendal. Anjeun oge bisa accessorize eta kalawan eces basajan atawa pernyataan gumantung haté anjeun.



  • Pola Tipe: geometric
  • Bahan: Voile, Kapas na linen
  • Hiasan: sulaman
  • Silhouette: leupas
ukuran Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) panjangna rok (cm)
hiji Ukuran 110 130 120

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!