ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Hideung Oversized baju haneut Kalong

Hiji pernyataan gusti nu agung pikeun awéwé anu cinta dresses kalawan kelir padet tur rinci vintage, rarancang pleated unik pakéan ieu fuses kanyamanan sarta gaya effortlessly.

Desain vintage stylish pakéan nu bisa styled kalayan potongan pakean sejen solid berwarna pikeun katingal langkung uniformed. Scarves, leggings jeung sapatu bakal dianggo hébat jeung cut na desain baju.

Hiji ukuran fit bakal bisa dipaké jeung awéwé sadaya jenis awak.

  • Bahan: poliéster na Kapas
  • Pola Tipe: padet
  • Hiasan: Ruffles
  • Silhouette: Leupas

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!