obral

Hideung Ditambah Ukuran Leupas Gemblengna

 

sakabéh leupas Ieu pilihan sampurna pikeun sagala awéwé anu diaku hirup hirup nya kanyamanan di bari ogé sésana sakumaha stylish jéntré. Ngagabungkeun antara kanyamanan-pangabisa sarta gaya ti duanana mangrupa jumpsuit na romper a, anu sakabéh jumpsuit leupas mangrupakeun kudu-kudu pikeun sakabéh awéwé trendi. Kalawan gaya kasual anak, éta pasti janten Anjeun indit-ka pilihan pikeun maranéhanana acara jeung tempat rék buka dina gaya jeung kanyamanan.

Desain: Dijieun kaluar tina bahan katun kualitas, éta nawarkeun ngarasakeun hipu sabudeureun awak anjeun sarta cocog pikeun rupa-rupa tingkatan cuaca jeung hawa. Digabungkeun jeung gaya leupas na, anjeun tiasa beristirahat assured nu bakal jadi pindah ngeunaan dina duanana kelas na kanyamanan anjeun ngagem jumpsuit ieu. Ieu ogé ngagabungkeun pikeun mastikeun yén anjeun bisa balik ngeunaan dinten anjeun pikeun urusan dinten tanpa ngabogaan salempang ngeunaan cuaca sarta suhu parobahan saperti gaya leupas na nyadiakeun awak anjeun ku loba spasi engapan.

Gaya: Datang dina kelir solid polos, éta nawarkeun hiji palette kosong on nu tiasa nyobian rupa-rupa jenis aksésori sarta gaya on tanpa pilari teuing kampungan. The sakabéh jumpsuit leupas ogé asalna di rupa-rupa ukuran kaasup L, XL, 2XL, 3Xl, 4XL, sarta 5XL pikeun mastikeun Anjeun manggihan ukuran katuhu pikeun jenis awak anjeun jeung wangun. Tambahkeun sagala fitur ieu babarengan jeung anjeun gaduh baju anu tiasa pastikeun meunang deui nilai duit Anjeun.

 

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Ngagantian, Balik deui & Refunds:

  • Pikeun balik item nu mangga buka kaca balik / bursa kami dihttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Ieu mangrupakeun bagian wajib tina prosés pikeun ngirim gambar anu ruksak / rusak item. Ieu bakal greatly mantuan lamun ngirimkeun gambar jelas tina cacad nu.
  • Mun item nu teu faulty sarta anjeun bisa kalayan gampang hayang ngarobah deui kusabab ukuran / warna atawa disliking ka item eta, eta tiasa balik sakali. nasabah anu akuntabel mayar nu pengiriman barang mulang, nanganan ogé biaya restocking.
  • Perhatikeun: kami geus disebutkeun kabeh sizing rinci dina unggal link produk kalawan ukuran pasti di centimeter, mangga parios ieu sateuacan nempatkeun urutan jeung ulah unhappiness wae saterusna.
  • sistim kontrol kualitas urang pisan dipercaya, tapi insiden aral bisa kajadian. Dina kasus warna salah atawa ukuranana, geura wartosan rojongan customer, ogé nyadiakeun kami jeung gambar tina item pikeun ngabéréskeun masalah pas mungkin.
  • Terus di pikiran nu urang ngirim & alamat balik beda- beda tergantung kana nagara anjeun sarta stock. Ku kituna, urang niatna nyarankeun nu nuturkeun prosés dina sistem manajemen balik kami salaku sakabeh rinci, alamat balik sarta parentah bakal sadia dina sistem manajemen mulang.
  • Dina kasus dipaké, dikumbah, ruksak atawa modifikasi séjén ti kaayaan aslina tina item eta, urang moal bisa ngajamin hasil Swift. Kawijakan balik mastikeun nyatakeun kaayaan ieu salaku bagian tina kawijakan item mulang. Sagala item tanpa kaayaan aslina sapanjang kalawan bungkusan moal ditarima.
  • Paké pilihan pengiriman barang dilacak cheapest sadia di nagara Anjeun. Dina kasus hiji item keur withheld di adat, urang teu nanggungjawaban kana sadaya mayar keur tugas pajak / impor item nu dimaksud.
  • Pikeun kawijakan balik, Anjeun kudu nyebut dina pakét salaku "Panéangan anjeun Produk 0 $ Niley".
  • Pikeun naon pembatalan tina item, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 12 jam tina panempatan tina urutan. Item sakali shipped teu bisa dibatalkeun.
  • A ngabalikeun duit ngan bisa dikaluarkeun mun item nu geus balik kalayan packing aslina sarta kaayaan undamaged. A henteu nyukcruk kudu disadiakeun janten layak pikeun refunds.
  • Ngabalikeun duit keur ulang imbursed gumantung kana customer metoda pembayaran awal milih nalika nyieun ordo. Paypal ngabalikeun duit dijieun dina dinten anu sami narima item deui dina alamat balik kami disadiakeun nu bisa rupa-rupa gumantung kana lokasi customer pikeun ngindarkeun beaya pengiriman barang anu luhur. Refunds Card kiridit nyokot sabudeureun 10-15 poé umum sakumaha ieu dawam waktos bank pikeun refunds.
  • A fee restocking bakal deducted keur unggal balik / bursa / ngagantian tapi henteu leuwih ti 25% tina total jumlah urutan.


Tim rojongan urang téh salawasna siap mempermudah konsumén. Anjeun bisa kalayan gampang perlu nganggo "Taros Kami" kaca keur queries sagala, sarta kami bakal jadi delighted pikeun mantuan Anjeun ngabéréskeun masalah anjeun.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!