ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hideung Ditambah Ukuran Maxi Kalong



Kalawan neckline na flattering v, sleeves panjang jeung desain asymmetrical flowy, pakéan leupas ieu babasan pamungkas tina kanyamanan zen. Harese dipasangkeun kalayan anjeun asesoris favorit, necklaces, scarves, jaket jeung sajabana Ukuran rentang ti Petite mun 5XL.

spésifikasi:

  • bahan:lemes Rayon
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • Waistline: asli
  • Neckline: V-beuheung



Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!