Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Dasar Hideung Polka Dot Cardigan

 

  • Panjang Leungeun Baju: tilu Kuartal
  • Pola Tipe: padet
  • kerah: O-beuheung
  • panutupanana: Buka Stitch
  • Leungeun baju Style: biasa
  • style: sederhana
  • bahan: Cotton and Polyester

 

ukuran

 

 ukuran--(cm)

Bust

imah

cangkeng

 leungeun baju

panjang

Cuff

salah ukuran

140

110

125

45

75

35

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!