Pengiriman barang bébas sakuliah dunya ON ALL pesenan, URANG kapal madhab NO urutan minimum diperlukeun

Bulao jeung Gray A-Line kasual Kalong

 

bahan: Katun, poliéster
Silhouette: A-Line
Pola Tipe: Patchwork
Panjang Leungeun Baju: pinuh
Hiasan: tombol
Dresses Panjang: Pertengahan Pedet
Waistline: asli
Neckline: Kerah Hurungkeun-handap

 

 
Ukuran Badag: taktak: 60cm Bust: 114cm Lenght: 115cm

Ukuran XL: taktak: 62cm Bust: 122cm Lenght: 122 cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!