Bulao denim Vintage Gemblengna kalawan kantong



A favorit sabtu minggu, leupas denim overalls ku gaya jalan tiis. desain dipaké sarta ripped lends sorangan ka grunge katingal. Ngagem ku flannel plaid jeung sapatu ngempur, anjeun geus siap pikeun jalan. Atawa masangkeun ku katun lemes t-shirt na sababaraha Converse sneakers pink pikeun senang jeung katingal playful. cukup teu nyaman keur ngaluncat di kapal keur pelesir Anjeun pikeun Panonpoé Tilelep numpak leisurely. Ieu nu sakabéh kasual sampurna pikeun siswa dina hiji poé pinuh ku kelas. Ieu overalls denim leupas-pas jeung kantong téh tikét anjeun ka hiji outfit sapopoé pikeun maén jeung kids, ngajalankeun errands atawa dipake dina proyék di sabudeureun imah. Sadia dina sedeng, badag tur tambahan badag.

 

  • panjang: Lengkep
  • bahan: Poliéster, Kapas, Spandex
  • Type lawon: denim
  • Type: Jumpsuits
  • style: sederhana


Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!