ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Bulao linen Maxi Kalong



 

spésifikasi:

Silhouette: asymmetrical
Panjang Leungeun Baju: satengah
Neckline: O-beuheung
Pola Tipe: nyitak
Waistline: asli
lawon: Katun sarta linen

Hiji Ukuran: Bust 114cm, panjangna Awak 116cm, Taktak Jalan 38cm, leungeun baju Panjang 38cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!