ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Bulao inten biru Floral Embroidered peuyeum Prom Kalong



Jadi Beauty tanpa Sudjiman di elegan ankle-panjangna boho pakéan chiffon kami di biru inten biru padet nu mibanda accents embroidered floral. Tilu sleeves panjangna saparapat kukupu nambahkeun hiji touch tambahan feminin sarta presents hiji kasempetan pikeun featuring susunan pinggel bangle emas. Dipasangan na ruffled kakaisaran ninggang ku sabuk pink lampu na flare rok nyieun hiji langsing A silhouette garis. peuyeum pakéan biru floral Ieu elegan nya naon nu peryogi lamun rék ngantep caang dewi jero anjeun. Pikeun poé sarta cinyusu flings cerah, anjeun bakal ngarasa radian dina pakéan Maxi ieu panjang bulao dijieunna tina ngalir chiffon kalawan sulaman floral. Sadia dina leutik, sedeng sarta badag.

  • Lawon: Chiffon
  • Sleeves Style: Kukupu sleeves
  • Silhouette: Fit jeung flare

 

 

ukuran cm

panjang

Bust

taktak

cangkeng

leungeun baju

S

135cm

76-86cm

35-36cm

60-68cm

40cm

M

136cm

78-90cm

37-38cm

66-74cm

41cm

L

137cm

80-94cm

39cm

70-78cm

42cm

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!