Bulao dasi Dye Maxi Kalong



 

Ieu Blue dasi Dye Maxi Kaos mangrupa pakéan endah pikeun awéwé elegan anu resep loba pola dina kahirupan sapopoe maranéhanana. ieu baju geus ogé cocog pikeun awéwé anu rék meunang nilai pangalusna pikeun duit maranéhanana bari ogé pilari pangalusna mutlak maranéhanana.

The Blue dasi jeung Dye Maxi Kaos dijieunna tina katun sarta bahan linen jeung lawon lemes, ipis jeung non-stretchable, sahingga pisan nyaman jeung wearable dina duanana rupa haneut tur tiis cuaca. Mibanda neckline buleud sarta dijieun dina gaya satengah leungeun baju, sahingga idéal pikeun pindah sabudeureun dina. Éta sadia dina ukuran ageung tur X-ageung sahingga wearable pikeun awéwé tina ukuran béda jeung wangun sarta hadir kalawan dasi biru bodas sarta pola ngalelep.



  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • bahan: poliéster
  • Neckline: O-beuheung
  • Pola Tipe: nyitak
  • Leungeun baju Style: Batwing leungeun baju
  • Waistline: asli
  • ukuran: L, XL

ukuran:

badag:Panjangna: 123 cm, Bust: 152c m, leungeun baju: 7cm, Sweep: 150cm Cuff: 40cm
  

XL: Panjang 128 cm, Bust: 156 m, leungeun baju: 7cm Sweep: 154cm Cuff: 42cm

 


 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!