Brasil sulaman Bohemain Maxi Kalong



Témbongkeun kelir leres anjeun dina angkatan laut bulao pakéan embroidered Maxi floral ieu. Featuring anca desain floral embroidered, sleeves 3 / 4 sarta pas leupas pikeun kanyamanan sapopoé Anjeun.

spésifikasi:

bahan: Katun sarta linen
Hiasan: sulaman
Neckline: V-beuheung
Silhouette: Hiji Jalur
Pola Tipe: nyitak
Waistline: asli

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:


Ukuran bébas: Panjang: 110cm Bust: 102cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!