Hippie Sunflower Teal Maxi Kalong



 

Maok acara jeung ngarasa flawless kalawan ieu Hippie Sunflower Teal Maxi Kalong. Geus pernah geus kieu basajan kasampak hippie tur seksi dina waktos anu sareng. Na draped design dicitak floral hadir kalawan gaya leungeun baju biasa, sahingga pikeun gerakan cairan.

 

  • Hiasan: draped
  • Waistline: asli
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Pola Tipe:floral Print
  • style: peuyeum
  • Neckline: V-beuheung
  • Silhouette: Lempeng
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • bahan: Viscose, Kapas

 

ukuran

Bust

CM

cangkeng

CM

bujur

CM

panjang

CM

bebas

  

120

120

120

133

                 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!