ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Hippie Sunflower Teal Maxi Kalong



Steal the show and feel flawless with this Hippie Sunflower Teal Maxi Dress. It has never been this simple to look hippie and sexy at the same time. Its draped floral printed design comes with a regular sleeve style, allowing for fluid movements.

  • Hiasan: draped
  • Waistline: asli
  • Leungeun baju Style: biasa
  • Pola Tipe: floral Print
  • style: peuyeum
  • Neckline: V-beuheung
  • Silhouette: Lempeng
  • Panjang Leungeun Baju: satengah
  • bahan: Viscose, Kapas

ukuran

Bust

CM

cangkeng

CM

bujur

CM

panjang

CM

bebas

120

120

120

133

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!