ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

obral

Boho Gypsy linen Maxi Kalong



Pleats, ruffles, and sashes oh my! You'll feel amazing draped in generous amounts of flowing linen when you wear this spring gypsy maxi dress. You can be the belle of the bohemian ball in our sleeveless summer linen dress full of ruffles and sexy little accents. A broad wrap around sash highlights your waistline while the asymmetrical off the shoulder neckline features your sun-kissed shoulders. Wear with some rope sandals and add a crystal pendant for a mystic look. This gorgeous linen maxi dress can go to so many places; a free spirit festival, gypsy wedding or bohemian prom. Available in yellow, blue and white. Sizes small, medium and large.

  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: O-beuheung
  • Silhouette: A-Line
  • leungeun baju: Sleeveless

ieu baju geus linen murni kalawan 3% -5% laju shrinkage, sarta éta gaya leupas. Mangga pilih ukuranana nu taliti.

S: 135cm panjang pinuh, 150cm bust, 68-72cm cangkéng, 27cm taktak tali, 42cm leungeun baju girth,

M: 135cm pinuh panjangna, 150cm bust, 72-76cm cangkéng, 28cm taktak tali, 43cm leungeun baju girth,

L: 135cm panjang pinuh, 150cm bust, 76-80cm cangkéng, 29cm tali taktak, 44cm leungeun baju girth.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!