ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Boho Gypsy linen Maxi Kalong



 

Pleats, ruffles, sarta sashes dzat abdi! Anjeun bakal ngarasa draped endah dina jumlah berehan of ngalir linen mun anjeun ngagem spring pakéan Gypsy Maxi ieu. Anjeun tiasa jadi Belle tina bola peuyeum di pakéan linen sleeveless panas urang pinuh ku ruffles na accents saeutik seksi. A bungkus lega sabudeureun sash highlights waistline anjeun bari asymmetrical off neckline taktak pitur taktak sun-dicium Anjeun. Ngagem kalawan sababaraha sendal tali tur nambahkeun hiji pendant kristal pikeun katingal mystic. pakéan linen Maxi anca ieu tiasa buka jadi loba tempat; sumanget festival bébas, kawinan Gypsy atanapi prom peuyeum. Sadia di konéng, biru jeung bodas. Ukuran leutik, sedeng sarta badag.

 

  • bahan: kaen nu digawe ti rami
  • Dresses Panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: O-beuheung
  • Silhouette: A-Line
  • leungeun baju: Sleeveless

ieu baju geus linen murni kalawan 3% -5% laju shrinkage, sarta éta gaya leupas. Mangga pilih ukuranana nu taliti.

 

  

S: 135cm panjang pinuh, 150cm bust, 68-72cm cangkéng, 27cm taktak tali, 42cm leungeun baju girth,

 

M: 135cm pinuh panjangna, 150cm bust, 72-76cm cangkéng, 28cm taktak tali, 43cm leungeun baju girth,

 

L: 135cm panjang pinuh, 150cm bust, 76-80cm cangkéng, 29cm tali taktak, 44cm leungeun baju girth.

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!