ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Boho Srimanganti Geometri Long Maxi Kalong

 

  • panjang: Ankle-Panjang
  • Neckline: O-beuheung
  • Silhouette: leupas
  • Panjang Leungeun Baju: pendek
  • Waistline: kekaisaran
  • pola: Patchwork
  • style: sederhana
  • bahan: 98% poliéster + 2% Spandex

ukurangrapik

 ukuran

Bust

leungeun baju

taktak

bujur

panjang

leutik

106cm

33cm

38cm

110cm

130cm

medium

111cm

34cm

39cm

115cm

132cm

gede

116cm

35cm

41cm

120cm

134cm

XL

121cm

36cm

42cm

125cm

136cm

2XL

126cm

37cm

43cm

130cm

138cm

3XL

131cm

38cm

44cm

135cm

140cm

4XL

136cm

39cm

46cm

140cm

142cm

5XL

141cm

40cm

47cm

145cm

144cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!