obral

Boho Floral Print Ditambah Ukuran Sundress



Ieu Floral Ditambah Ukuran Sundress nyaeta sakumaha sederhana saperti kasual bisa meunang. Ieu ngan pakéan katuhu pikeun awéwé anu cinta teh kahaneutan tina gugur jeung usum panas jeung resep ngarasa panonpoé dina taktak maranéhna. Ieu bisa dipaké pikeun pihak sore, picnics kalawan kulawarga atawa mun anjeun ngan hayang ngarasa bebas.

The boho Floral Ditambah Ukuran Sundress dijieunna tina linen jeung katun sahingga hiji pilihan pisan nyaman keur sagala jinis cuaca haneut. Mibanda tali spaghetti sarta pas leupas kitu eta sits comfortably dina awak Anjeun. Ieu boga hiasan tapi materi anu dirancang kalayan pola print reminiscent tina kembang jeung panonpoé tina gugur jeung spring.

Ieu aya di sababaraha ukuran kaasup M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, sarta 5XL hartina aya hiji ukuran pikeun unggal awéwé. Ogé asalna di dua highlights utama: beureum jeung biru.

ukuran

M 95 37.4 114 44.9
L 100 39.4 116 45.7
XL 105 41.3 118 46.5
XXL 113 44.5 120 47.2
XXXL 123 48.4 122 48.0
4XL 133 52.4 124 48.8
5XL 143 56.3 126 49.6

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!