ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Long Denim Jacket with Pockets



 

Lamun Anjeun keur pilari jaket kasual ku ngarasakeun feminin ka dinya, jaket ieu item fashion sampurna pikeun nambahkeun kana papakéan Anjeun.

Tingali effortlessly Srimanganti kalawan ieu lila gaya boho denim jaket nu bisa Anjeun pasangkeun sareng sagala jenis kaos, blazer, blus na tank top. Wondering lamun tiasa ngagem eta kalawan jeans? Batu nu jeans on jeans kasampak ku papasangan eta ku item denim sareng ngiuhan torek.

 

  • bahan: kapas
  • Fitur: Appliques, Kancing, kantong jeung desain patch
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Pola Tipe: floral

ukurangrapik

ukuran

Bust

cangkeng

panjang

taktak

leungeun baju

hiji Ukuran

145cm

140cm

104cm

68cm

40cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!