Royal komodo linen Kalong



Dijieun tina katun kualitasna alus sarta linen, kasampak hébat jeung ngarasa sarua nyaman lamun maké pakéan katun jual pangalusna ieu.

Sampurna pikeun sagala usum atawa kasempetan husus, anu gaya vintage ankle-panjang kalawan cut o-beuheung boga naga prints unik anu bakal kasampak hébat anjeun buka ngeunaan tugas harian Anjeun.

Jalan ogé kalawan leggings, cardigans, scarves na rumah susun, gaya eta gumantung kana wanda Anjeun. Sadia dina prints vibrant sejen tur nada kulit flattering kelir, pilari effortlessly stylish kiwari dina hiji klik di mouse a.

  • Gaya: Vintage
  • Bahan: Kapas na linen
  • Silhouette: lempeng
  • Pakéan Panjang: ankle-Panjang

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Panjangna: 125 cm, Bust 140 cm

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!