Sapatu ankle Brown Kulit



 

  • nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Platform Jangkungna: 0-3cm
  • Bahan Upper: Kulit Asli
  • Bahan aci: Kulit Asli
  • Keuneung Jangkungna: Low (1cm-3cm)
  • Kalawan platform: nuhun
  • is_handmade: nuhun
  • Pola Tipe: padet
  • Pinding Bahan: Kulit Asli
  • Toe Wangun: toe babak
  • Boot Jangkungna: pigeulang suku
  • Bahan Outsole: karet
  • Panutupanana Tipe: pos
  • Pantun Unsur: Cross-dihijikeun

 

Sapatu Ukuran AS Keuneung nepi toe (cm)
4.5 22.5
5 23
6 23.5
7 24
8 24.5
9 25
10 25.5
11 26

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!