Leupas Brown Corduroy Gemblengna



Ukuran tambah Ieu sakabéh anu comfy na stylish. Featuring lawon corduroy kualitas luhur, hiji cangkéng leupas sarta digulung nepi layung nepikeun hiji 90s sakabéh katingal. Di sagigireun keur nyaman, sapotong ieu pisan serbaguna. Masangkeun deui kalayan sagala t-shirt na sapasang sneakers jeung angin ngahiliwir sapopoe anjeun dina gaya!

 

  • pola: padet
  • style: sederhana
  • bahan: kapas
  • panjang: Lengkep
  • Hiasan: kancing
  • Type fit: leupas

 

 

ukuran calana panjang cangkeng bujur pingping lawang leg
hiji ukuran 96 100 110 70 42

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!