Lemes Brown Kulit ankle Sapatu



 

 

  • nyocogkeun: Fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Bahan Upper: Kulit Asli
  • Platform Jangkungna: 0-3cm
  • Bahan aci: Kulit Asli
  • Keuneung Jangkungna: Low (1cm-3cm)
  • Bahan Insole: PU
  • Kalawan platform: nuhun
  • Pola Tipe: padet
  • Panutupanana Tipe: Renda-Up
  • Keuneung Tipe: keuneung kuadrat
  • Toe Wangun: toe babak
  • Boot Tipe: dasar
  • Boot Jangkungna: pigeulang suku
  • Bahan Outsole: karet
  • Pinding Bahan: teu sahiji bae
Ukuran sapatu Keuneung nepi toe (cm)
5 22.5
6 22.75
6.5 23.5
7.5 23.75
8.5 24.5
9 24.75
10 25.5
11 25.75

 

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!