ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Turtleneck baju haneut Kalong



 

  • Leungeun baju: pinuh
  • style: sederhana
  • Silhouette: leupas
  • Neckline: Turtleneck
  • bahan: kapas
  • Waistline: asli
  • gaya:retro

 

 


ukuran Cross Taktak (cm) Dada Width (cm) Cangkéng Width (cm) Leungeun baju Panjang (cm) Panjang (cm)
hiji Ukuran 41 125 / 61 120

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!