ngarasakeun Free Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan, teu minimum diperlukeun!

Panjang Cable Hideung knit baju haneut Kalong

 

Upami Anjeun keur néangan pikeun haneut, sapotong serbaguna anu bisa dipaké dina ampir sagala kasempetan, baju haneut hideung ieu mangrupa salah sahiji nu! Ku neckline awak na ngarajut kabel, pakéan baju haneut ieu pisan stylish sareng nyaman. Ti lalampahan ka mall atawa keur leumpang cageur lila di taman éta, baju haneut oversized ieu bakal tetep anjeun haneut anjeun lengkah kana usum gaya. Masangkeun deui kalayan sagala asesoris nu dipikahoyong nepikeun katingal favorit anjeun!

 

Di dieu nu ukuran pikeun rujukan anjeun:

Bust: 160cm 3 / 4 sleeves: 68cm Front Lenght: 86 Balik Lenght: 96

spésifikasi:

Panjang Leungeun Baju: pinuh
kerah: O-beuheung
Item Type: Pullovers
lawon:Katun Campuran
Leungeun baju Style: biasa
Pola Tipe: belang
ketebalan: kandel
Technics:Knitted

 

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!