Kasual Hideung Summer jubah



 

  • bahan: Katun, poliéster
  • style: sederhana
  • Silhouette: Lempeng
  • Waistline: asli
  • Neckline: O-beuheung
  • ninggang: cangkéng leupas
  • ukuran: L, XL

ukuran

 

ukuran Taktak (cm) Bust (cm) Ukuran cangkéng (cm) Panjang (cm) Leungeun baju Panjang (cm)
L 155 120 44
XL 160 125 46

Bébas Di sakuliah dunya Pangiriman on sagala pesenan. Taya minimum diperlukeun.

Urang mempermudah konsumén urang kalawan 30 poé Balik deui atawa ngagantian Rek. Éta nyandak anjeun mésér item sareng sikap seneng na boga hiji pangalaman balanja endah dina Buddhatrends.

ngalanggan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!